Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Florence plafondsystemen

Met de Florence plafondsystemen voor binnen en buiten creëert u een strak en egaal plafond. Hieronder geven we alle informatie over:

Florence productcategorieën en modellen

Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model voor uw plafond. Klik hieronder op het paneel voor alle kleuren en toebehoren.

Voordelen van Florence plafonds

Florence is al jarenlang marktleider in onderhoudsarme plafonds en interieurpanelen. De plafondsystemen van Florence hebben vele voordelen. Zoals eerder genoemd zijn er veel verschillende kleuren en structuren beschikbaar, dit zorgt ervoor dat er voor iedere woning een geschikt model beschikbaar is. Maar er zijn nog meer voordelen, de plafonds zijn namelijk:

 • Hoogwaardig kunststof
 • 10 jaar garantie
 • Onderhoudsarm
 • Rotbestendig

Naast plafonds zijn Florence plafondsystemen ook geschikt als wandbekleding. Hierdoor ziet uw wand er binnen de kortste keren weer netjes en strak uit. Dankzij de heldere witte kleuren krijgt elke ruimte een ruimtelijke uitstraling.

Florence-plafondsystemen

Afmetingen Florence plafondsystemen

Er zijn zowel voor binnen als buiten diverse afmetingen beschikbaar van de plafondsystemen.

SpecificatieBinnenplafondsBuitenplafond
Werkende breedte 250 mm 250 mm
Lengte270, 450, 600 cm450, 600 cm
Bevestigingsafstand30 cm h.o.h.30 cm h.o.h.
Gewicht 2,6 kg/m²2,8 kg/m²

Specificaties binnenplafonds

 • Werkende breedte 250 mm
 • Lengte 270, 450, 600 cm
 • Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
 • Gewicht 2,6 kg/m²

Specificaties buitenplafonds

 • Werkende breedte 250 mm
 • Lengte 450, 600 cm
 • Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
 • Gewicht 2,8 kg/m²
Florence binnenplafondpanelen

Florence binnenplafond panelen

Florence buitenplafondpanelen

Florence buitenplafond panelen 

De plafondsystemen zijn beschikbaar in diverse kleuren

Elke kleur heeft zo zijn eigen eigenschappen, een bepaalde structuur en look.

De kleuren Brillante, Bianco en Cremi worden wit tinten genoemd.

De kleuren Lino, Stuco en Metallo hebben een structuur en een dessins.

De kleuren Essenza en Acera hebben een houtlook.

florence-kleuren

Kleuren binnenplafonds

Er zijn acht kleuren beschikbaar. De panelen verschillen niet alleen van kleur maar ook van structuur. Zie de foto’s hieronder voor de kleur en structuur van de collectie Florence binnenplafonds:

Kleuren buitenplafonds

Voor de buitenplafonds heeft Florence drie kleuren in zijn assortiment.

De buiten kleuren van Florence hebben een mat afgewerkte toplaag en zijn geschikt voor bijna iedere buitenplafond toepassing.

Florence badkamer plafond

Bent u op zoek naar een plafondsysteem voor de badkamer? De binnenplafond panelen van Florence zijn daar zeer geschikt voor. Dit komt doordat het kunststof materiaal dankzij een speciale toplaag niet gevoelig is voor schimmel en vocht. Hierdoor blijft het jarenlang goed, om dit te garanderen ontvangt u zelfs 10 jaar garantie. Met het gebruik van deze plafonds krijgt uw badkamer een stijlvolle uitstraling. Hier heeft u na het plaatsen bijna geen onderhoud meer aan. Houdt u van muziek luisteren op de badkamer? Het is eenvoudig om een speakersysteem te plaatsen zonder dat de kabels zichtbaar zijn. Zo geniet u in stijl van uw favoriete muziek.

florence-plafond

Florence plafond buiten

Bent u op zoek naar een plafond voor buiten? Dan zijn Florence plafondpanelen voor buiten iets voor u. Het bijzondere aan deze plafondsystemen is dat ze ook buitenshuis te gebruiken zijn. Doordat ze ongevoelig zijn voor vocht en schimmel blijft het altijd dezelfde kleur behouden. Schilderen is nooit meer nodig. U kunt er onder anderen de volgende dingen mee afwerken:

 • Lichtkoepel
 • Carport
 • Veranda
 • Garage
 • Overstek
 • Aansluiting dakrand
Florenc plafonds voor buiten

Verlaagd plafondsysteem

Hierdoor werkt u alle leidingen, luchtkanalen en bedradingen weg. Dit geeft een strak aanzicht. Ook zorgt een verlaagd plafond ervoor dat u minder oppervlakte hoeft te verwarmen, dit scheelt in de energiekosten. Tot slot kan de ruimte hierdoor een stuk beter geïsoleerd worden. Door te kiezen voor een verlaagd plafond bespaart u dus uiteindelijk op andere kosten. Genoeg redenen om er voor te gaan.

Montage Florence plafonds

Het monteren van de plafonds hoeft niet moeilijk te zijn. Ze zijn gemakkelijk bewerkbaar met gereedschap waar u normaal gesproken ook hout mee zou bewerken. Het groef- en veersysteem zorgt ervoor dat de montage makkelijk is. U heeft ook de mogelijkheid om de panelen te nieten of te schroeven, let hierbij op dat u minimaal 14 mm lang RVS gebruikt. De panelen zijn makkelijk op te tillen vanwege het lage gewicht en in lengtes van 6 meter verkrijgbaar. Wanneer het paneel aan de achterzijde ingesneden wordt, kan het in een hoek van maximaal 45 graden geplaatst worden. Hierdoor heeft u een profiel minder nodig.

Florence heeft twee verschillende mogelijkheden om het af te werken, namelijk een elegant plafondplintprofiel. Wanneer u meer houdt van een strakke afwerking kunt u kiezen voor het omrandingsprofiel.

Veelgestelde vragen

Welke kleuren van plafondsystemen zijn er?

Florence is verkrijgbaar in acht kleuren. De panelen verschillen niet alleen in kleur, maar ook in textuur. Zo worden de kleuren Brillante, Bianco en Cremi witte tinten genoemd. Terwijl de kleuren Lino, Stuco en Metallo texturen en dessins hebben. Dat geldt ook voor de kleuren Essenza en Acera, die een houtlook hebben.

Welke producten van Florence zijn er allemaal verkrijgbaar?

Bij KunststofPanelen.nl kunt u plafondpanelen voor binnen, plafondpanelen voor buiten, plafondplinten, knikhoekprofielen, omrandingsprofielen, startprofielen, H-verbindingsprofielen en ventilatieroosters kopen.

In welke afmetingen zijn Florence binnenplafond panelen beschikbaar?

De binnenplafondpanelen van Florence hebben allen een werkende breedte van 250 mm, maar verschillen in lengte. De lengtes waarin deze panelen verkrijgbaar zijn, zijn onder meer 270, 450 en 600 cm.

In welke afmetingen zijn Florence buitenplafond panelen beschikbaar?

De buitenplafondpanelen van Florence hebben allemaal een werkende breedte van 250 mm, maar verschillen in lengte. De lengtes waarin deze panelen verkrijgbaar zijn, betreffen 450 en 600 cm.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo