Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Florence plafondpanelen

Met Florence plafondpanelen kunt u eenvoudig een strak en egaal plafond creëren. De plafondpanelen zijn gemaakt van het oersterke materiaal kunststof en daarom zijn deze panelen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Florence productcategorieën en modellen

Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model voor uw plafond. Klik hieronder op het paneel voor alle kleuren en toebehoren.

Voordelen Florence

Florence is al jaren een grote speler op de markt van plafondpanelen. Dit komt omdat panelen van Florence de gebruiker veel voordelen bieden.

·       De panelen van Florence zijn volledig recyclebaar

·       U krijgt bij KunststofPanelen.nl 10 jaar garantie op Florence

·       De plafondpanelen zijn vochtbestendig 

·       Na plaatsing van het plafond is er geen onderhoud meer nodig

·       Uitermate geschikt voor het inbouwen van spotjes en speakers

De toplaag op de panelen maakt hen vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat het paneel ook toepasbaar is in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Het vocht in deze ruimtes dringt niet door in het plafond en zal geen rot veroorzaken. Daarnaast zorgt deze toplaag ervoor dat Florence plafondpanelen kleurvast zijn, zo kunt u jarenlang genieten van een strak afgewerkt plafond.

Florence binnenplafonds

Florence plafondpanelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit komt door het materiaal en de toplaag op de plafondpanelen. Echter, zitten er tussen de binnen- en buitenplafondpanelen van Florence wel een aantal verschillen. De binnenplafonds van Florence zijn beschikbaar in acht kleuren en structuren. Elke kleur is anders maar ze zijn wel op te delen in verschillende categorieën: wittinten, structuur & dessins en houtlook.

De Florence plafondpanelen voor binnen zijn geschikt voor bijna iedere ruimte. Dit is te danken aan de toplaag op de panelen die ervoor zorgt dat ze vochtbestendig zijn. Hierdoor zijn de panelen te monteren in elke ruimte, inclusief bijvoorbeeld badkamer of keuken.

Florence brillante

Een van de meest populaire kleuren voor binnen plafond panelen is de kleur brillante. Deze kleur is heel erg strak op uw plafond in vrijwel iedere ruimte. De kleur brillante is een helder witte kleur wat ervoor zorgt dat bij gebruik er een strak en egaal plafond ontstaat. Het is dus geen verrassing dat veel mensen kiezen voor het gebruik van Florence plafondpanelen in de kleur brillante.

Specificaties Florence binnenplafonds

De specificaties van de binnen plafond panelen van Florence zien er als volgt uit:

·   Werkende breedte 250 mm

·   Lengte 270, 450, 600 cm

·   Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.

·   Gewicht 2,6 kg/m²

Florence buitenplafonds

Florence plafondpanelen zijn ook verkrijgbaar voor buitentoepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het plafond van uw veranda of uw tuinhuis. Omdat de panelen vochtbestendig zijn, hebben weersinvloeden geen effect op de panelen. Hierdoor zullen ze bijvoorbeeld niet gaan rotten of vervagen wanneer er veel vocht is in de buitenlucht. De buitenplafond panelen van Florence zijn beschikbaar in 3 kleuren: antraciet, crème en wit. Alle kleuren zijn afgewerkt met een mat afgewerkte toplaag.

Specificaties Florence buitenplafonds

De specificaties van de buitenplafond panelen van Florence zien er als volgt uit:

·   Werkende breedte 250 mm

·   Lengte 450, 600 cm

·   Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.

·   Gewicht 2,8 kg/m²

Florence wand toepassingen

Ondanks dat Florence panelen voornamelijk gebruikt worden voor plafondoplossingen, is het ook mogelijk om de panelen te gebruiken op de wanden van uw woning. Met de panelen kunt u zeer gemakkelijk uw wanden bekleden, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een strak afgewerkte wand. U kunt bijvoorbeeld een zeer ruimtelijke ruimte creëren met de panelen van Florence, dit komt mede door de witte kleuren die de panelen hebben.

Florence prijzen

Bij KunststofPanelen.nl verkopen we uitsluitend plafondpanelen van Florence. De voornaamste reden hiervoor is dat de kwaliteit van Florence uitstekend is. Daarnaast kunnen we mede door de goede kwaliteit een garantie van 10 jaar bieden op de plafondpanelen. Bij KunststofPanelen.nl streven we tevens naar het hanteren van de laagste prijs op alle producten, dus ook bij de plafondpanelen van Florence. Omdat wij een officiële dealer zijn van de producten van Heering, kunnen we u de laagste prijs bieden. Voor een actueel overzicht van de prijzen van Florence plafondsystemen kunt u hier bekijken.

Florence plafond

Met Florence plafondpanelen creëert u gemakkelijk een mooi en strak afgewerkt plafond. De panelen sluiten goed op elkaar aan, wat leidt tot een stijlvolle uitstraling. De uitstraling van Florence plafondpanelen past perfect bij andere sfeerbepalende elementen in uw interieur. Mede daarom zijn de panelen geschikt voor bijna iedere ruimte binnen en buiten uw woning. Daarnaast zijn er veel kleuren en structuren beschikbaar, wat ervoor zorgt dat er voor iedere woning wel wat geschikts tussen zit.

Ook is een Florence plafond uitermate geschikt voor het plaatsen van spots en speakers. Achter de panelen kunt u perfect eventuele snoeren en leidingen wegwerken, zodat u een strak en egaal plafond creëert.

Montage Florence panelen

Plafondpanelen van Florence zijn gemaakt van modern lichtgewicht kunststof. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de plafondpanelen erg gering is. Hierdoor zijn de panelen gemakkelijk te monteren aan uw plafond, zonder al te veel inspanning. Ook omdat het monteren een klus is waarbij u boven uw hoofd moet werken, een doorgaans inspannende klus. Bij de montage kunt u ook gelijk kijken voor het installeren van spotjes en speakers. Deze zijn zeer geschikt om extra te monteren in een plafond met Florence plafondpanelen.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de goedkoopste Florence plafondpanelen?

Bij KunststofPanelen.nl doen wij er alles aan om voor u de scherpste prijs te creëren, ook bij de plafondpanelen van Florence. Omdat wij een officiële dealer zijn van Heering en dus geen gebruik maken eventuele tussenhandelaren, kunnen wij u bij KunststofPanelen.nl de producten van Florence aanbieden tegen de scherpste prijs. Voor een actueel prijsoverzicht kunt u hier klikken.

Zijn Florence plafondpanelen duurzaam?

Plafondpanelen van Florence zijn zeker weten duurzaam. Ze zijn gemaakt van volledig recyclebaar materiaal en daarnaast hebben ze ook nog eens een lange levensduur. Dit komt met name door de toplaag op het paneel wat ervoor zorgt dat er geen vocht doordringt in het plafond. Mede hierdoor zal de kleur niet vervagen en zal er daarnaast geen rotting plaatsvinden tussen de panelen. Hierdoor gaat het paneel erg lang mee.

Krijg ik garantie op Florence plafondpanelen?

Op Florence plafondpanelen krijgt u bij KunststofPanelen.nl 10 jaar garantie. Dit komt omdat de panelen van Florence van erg goede kwaliteit zijn en daarom ook lang mee gaan. Wanneer u kiest om Florence te gebruiken voor uw plafond of wand, bent u ervan verzekerd dat u jarenlang kunt genieten van een straf afgewerkte bekleding. Ongeacht waar u de panelen monteert: zowel binnen als buiten hebben de panelen een lange levensduur.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo