Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Informatie Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie van bestaande woningen. Hieronder geven we alle informatie over:

KunststofPanelen.nl Keralit logo

Keralit productcategorieën en modellen

Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model voor uw gevel, dakrand of andere toeassing. Klik hieronder op het paneel voor alle kleuren en toebehoren.

Keralit®

Keralit® is het best ontwikkelde product voor de afwerking van huizen en kantoren in de laatste decennia. De kunststof gevelbekleding is een onderhoudsarm en duurzaam. En daarnaast heeft het een fantastische uitstraling. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakrandpanelen van Keralit winnen het op alle vlakken van hout. Het merk is alleen verkrijgbaar via officiële dealers, zoals KunststofPanelen.nl.

Keralit Kleuren

Keralit is leverbaar in 37 kleuren waardoor de kunststof gevelbekleding op elk huis perfect past. Er zijn effen kleuren en er zijn kleuren met houtstructuur, ofwel de pure kleuren en classic houtnerf kleuren. Bekijk hier alle kleuren Keralit.

bekijk de keralit kleuren pagina

Wat kost Keralit gevelbekleding? Wat is de Keralit prijs?

Voor een volledig overzicht van alle prijzen kunt u de Keralit prijslijst bekijken. Hier staat een duidelijk overzicht van alle producten en toebehoren. Daarin staat de KunststofPanelen.nl verkoopprijs en de adviesprijs van de Leverancier. Op dit moment zijn dit de huidige Keralit prijzen van KunststofPanelen:

PaneelPrijs per 6 meter
Sponningdeel 143€ 74,66
Sponningdeel 190€ 98,42
Potdeksel 177€ 91,69

Wat kost Keralit per meter?

PaneelPrijs per strekkende meter
Sponningdeel 143€ 12,44
Sponningdeel 190€ 16,40
Potdeksel 177€ 15,28

Toepasbaarheid van Keralit

Keralit is onder andere geschikt voor:

 • gevel
 • dakkapel
 • dakrand
 • dakoverstek
 • boeiboord
 • boeidelen
 • gootafwerking
 • luifel
 • puivulling
 • borstwering
kealit toepassingen

De voordelen van Keralit

Keralit heeft een voorsprong op verschillende bouw materialen. Hieronder de voordelen van het gebruik.

 • KOMO-gecertificeerd
 • Voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit
 • Lage onderhoudskosten
 • Hoge kwaliteit
 • 10 jaar kleurvast
 • Snelle montage
 • Maatwerk mogelijk
 • Milieuvriendelijk
 • 37 kleuren

Waar is het van gemaakt?

Keralit bestaat uit kunststof met een UV-bestendige toplaag in kleur en structuur. Het basismateriaal is gemaakt van Fiberyl®. Fiberyl® bestaat onder meer uit gerecyclede kunststoffen en glasvezel. Deze unieke samenstelling zorgt voor een zeer sterk paneel. Daarnaast zorgt het voor een uiterst lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof panelen als PVC of ABS. Het heeft een maximale uitzetting van 1 mm per meter, dus maximaal 6 mm op 6 meter (uitzettingscoëfficiënt 0,026mm/m/oC).

Montagehandleiding

Voor alle benodigdheden en het beste resultaat hebben we een montage handleiding samengesteld. Met handige video’s, illustraties en technische of detail tekeningen. Bij de Montagehandleiding staan per paneel en bevestiging de verschillende toebehoren onder elkaar.

Bekijk hier de Keralit Montagehandleiding.

Keralit kopen in de grootste webshop van Nederland – 100% origineel

Keralit kopen is de eerste stap voor een mooi en duurzaam afgewerkt huis. Er zijn veel webshops waar de gevelbekleding gekocht kan worden maar pas op voor websites die niet 100% originele producten verkopen. 100% origineel Keralit kunt u in de webshop van KunststofPanelen.nl bestellen. De aankopen worden tussen de 3 a 4 werkdagen geleverd. Wel zo fijn om snel aan de slag te kunnen met het plaatsen van uw aankoop.

De prijzen die KunststofPanelen.nl aanbiedt zijn scherp waardoor u veel bespaart op de inkoop. Heeft u vragen over de prijzen, neem dan contact met ons op. Bekijk de prijslijst voor de actuele Keralit prijzen.

KunststofPanelen.nl dé webshop voor alle Keralit modellen

KunststofPanelen.nl verkoopt alle modellen in de webshop. Bekijk alle producten en de bijhorende informatie in de product catalogus van Keralit.

Sponningdeel 143

Dit is de favoriet van alle modellen. Dit model wordt verreweg het meeste besteld en is het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en bijna op ieder type woning past. Sponningdeel 143 wordt vaak gebruikt vanwege de brede sponning, dit zorgt voor een prachtig lijnenspel en een hoogwaardige afgewerkte uitstraling. Het model is zowel verticaal als horizontaal te monteren. Sponningdeel 143 is verkrijgbaar in 37 verschillende kleuren.

Voor dit product hebben we een overzichtelijke lijst gemaakt met alle producten en benodigdheden onder elkaar. Dit zorgt ervoor dat u alles voor uw project eenvoudig en snel kan toevoegen aan uw winkelwagen. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Sponningdeel 190

Sponningdeel 190 heeft een smalle sponning en dat maakt dit model zeer geschikt voor moderne toepassingen. Dit model heeft 190 mm brede panelen. Dit zorgt voor een moderne en chique uitstraling. Ook is dit model zowel horizontaal als verticaal te monteren. Dit model is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. Voor de afwerking zijn de volgende producten ontwikkeld:

Potdeksel 177

Keralit potdeksel 177 heeft overlappende panelen van 177 mm breed. Deze panelen passen perfect bij moderne en klassieke huizen. Doordat de panelen elkaar overlappen ontstaat een lichte schaduw en worden zachte lijnen gevormd. Het model is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos te monteren is. Hiervoor zijn speciaal de volgende afwerkingsproducten gemaakt:

keralit sponningdeel 143 horizontaal
Sponningdeel 143 horizontaal Crème
sponningdeel 143 antraciet
Sponningdeel 143 horizontaal antraciet

Onderhoudsvrij en geschikt voor ieder huis

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Ook is uitermate duurzaam en goed voor het milieu. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding. De onderhoudsvrije kunststof gevelpanelen hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal.

De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen.

Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe schoonmaken met water en schoonmaakmiddel. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Nog een bijkomend voordeel is dat de kleuren prachtig blijven en niet vervagen of grauw worden.

Kies uit maar liefst 37 kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding.

Op KunststofPanelen.nl vindt u het volledige overzicht van alle producten. Alle beschikbare kleuren zijn aangegeven bij elk product. Heeft u vragen over een product? Wij helpen u graag.

Keralit dakkapel

Keralit is ook geschikt voor uw dakkapel. Een dakkapel van Keralit is van onmiskenbare kwaliteit. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw onderhoudsvrije dakkapel. De gevelbekleding wordt aangeboden in vele verschillende kleuren waardoor de dakkapel precies past bij uw huis.

Door de houtstructuur krijgt uw dakkapel ook nog eens een hele mooie en luxe uitstraling. Door het gebruik van duurzame materialen gaat de dakkapel lang mee en hoeft u zich geen zorgen te maken hoe u uw dakkapel ooit moet gaan verven.

Vaak zit de dakkapel op een plek waar lastig bij te komen is, daarom is het extra belangrijk dat u nadenkt over de bekleding hiervan. Met Keralit weet u zeker dat u goed zit en dat de dakkapel er nog jarenlang mooi uit zal blijven zien.

keralit potdeksel 177 als dakkapel

Keralit Groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel, voor groot inkoop en aanleveren van Keralit producten? Dan bent up op KunststofPanelen.nl op het juiste adres. Wij staan nauw in contact met de producent Heering. Heering is het bedrijf achter dit merk en veel meer kunststof producten die toegepast worden in de bouw.

De kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar bij meerdere dealers in Nederland. Deze dealers zijn gecertificeerde bedrijven welke dit mogen verkopen. Ook wij zijn een officiële Dealer, of wel Keralit Groothandel.

KunststofPanelen.nl verkoopt ook Keralit Platen

In de webshop zijn alle modellen beschikbaar van de Keralit platen. De meeste gebruikers kiezen voor de Keralit platen omdat ze onderhoudsvrij zijn. De platen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, het is belangrijk om daar van te voren goed over na te denken. Dit omdat de platen nooit geschilderd hoeven te worden, dit maakt dat de platen onderhoudsvrij zijn.

De platen zijn makkelijk te monteren en hebben een luxe uitstraling doordat ze ook beschikbaar zijn met een houtstructuur. De houtlook zorgt ervoor dat de gevelplaten eruit zien als hout maar de voordelen hebben van kunststof.

Goedkoopste Keralit

Bent u op zoek naar de goedkoopste Keralit producten? Dan bent u bij KunststofPanelen.nl aan het juiste adres. Waarom meer betalen dan nodig is? Wij verkopen 100% originele producten. Bij KunststofPanelen.nl houden we de prijzen zo laag mogelijk. Op deze manier bestelt u de goedkoopste Keralit van Nederland. Zo verbetert u uw woning zonder onnodig teveel te betalen. Door de gevelbekleding toe te passen wordt de waarde van uw woning verhoogd en creëert u een luxe uitstraling.

Keralit aanbieding

Bent u op zoek naar Keralit aanbiedingen? Keralit is altijd in de aanbieding bij KunststofPanelen.nl. De producten worden onder de adviesprijs aangeboden. Sponningdeel 143 bestelt u voor € 74,66 per 6 meter. Sponningdeel 190 koopt u voor € 98,42. Potdeksel 177 koopt u voor € 91,69. Dit geldt voor alle verschillende kleuren.

Niet alleen de Keralit producten zijn in de actie, er is ook de deal dat uw bestelling gratis verzenden wordt vanaf € 700. Normaal gesproken kost deze verzending rond de € 75. Ook ontvangt u 1 gratis flesje Keralit reiniger bij uw bestelling vanaf € 350, dit scheelt u € 13,88. Tot slot krijgt u altijd 10 jaar garantie op Keralit producten.

Veelgestelde vragen over Keralit

Wat is Keralit?

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm.

Deze eigenschappen maken de gevelbekleding en dakrandpanelen uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak kunststof rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

Is Keralit in de aanbieding?

Bij KunststofPanelen.nl is Keralit altijd in de aanbieding. De prijzen van KunststofPanelen.nl liggen ver onder de adviesprijs. Koop Sponningdeel 143 voor € 74,66 per 6 meter. Sponningdeel 190 kost € 98,42. Het model potdeksel 177 kost € 91,69 incl. btw. Bekijk de volledige prijslijst.

Welke Keralit kleuren zijn er?

U kunt kiezen uit maar liefst 37 Keralit kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding. Het is verstandig om van te voren een kleurmonster aan te vragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw woning past.

Waar wordt Keralit voor gebruikt?

Keralit is zeer multifunctioneel, breed inzetbaar en zeer geschikt voor gevels, dakkapellen, dakranden, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifels, puivullingen en borstweringen.

Keraliet, Keralite, Keralith – Hoe schrijf je Keralit®?

De kunststof producten van Heering, de keralit producten, worden vaak op een andere manier geschreven. De variaties hierop zijn o.a.:
Keraliet, Keralite, Keralith.

Het juiste antwoord op de vraag ‘hoe schrijf je Keralit?’ is Keralit.

Ben je op zoek naar Keraliet, Keralite, Keralith of eigenlijk Keralit? Neem een kijkje in de webshop van KunststofPanelen.nl.

Waar is Keralit Kunststof gevelbekleding van gemaakt?

Keralit bestaat uit kunststof met een UV-bestendige toplaag in kleur. Het basismateriaal is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Fiberyl® bestaat onder andere uit gerecyclede kunststoffen met glasvezel. Deze unieke grondstofsamenstelling zorgt voor een oersterk paneel met een uiterst lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof panelen als PVC of ABS. Lees hier meer over u003ca href=u0022https://kunststofpanelen.nl/kunststof-gevelbekleding/u0022u003ekunststof gevelbekledingu003c/au003e.

Is Keralit beter dan hout?

In de huidige huizenbouw wordt nog altijd veel gebruikt gemaakt van houten gevelbekleding. Dat is niet geheel onlogisch aangezien hout een mooie robuuste uitstraling heeft. Het heeft echter wel een groot nadeel. Het is niet duurzaam en heeft veel onderhoud nodig. Elke vijf jaar moet u de houten gevelbekleding opnieuw een verfbeurt geven. De verf is na vijf jaar gaan bladeren en vocht werkt hierdoor in het hout. Dat is niet wat u wilt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding.

De onderhoudsvrije kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe afnemen met water en schoonmaakmiddel.

Is Keralit gevelbekleding onderhoudsvrij?

In de huidige huizenbouw wordt nog altijd veel gebruikt gemaakt van houten gevelbekleding. Dat is niet geheel onlogisch aangezien hout een mooie robuuste uitstraling heeft. Het heeft echter wel een groot nadeel. Het is niet duurzaam en heeft veel onderhoud nodig. Elke vijf jaar moet u de houten gevelbekleding opnieuw een verfbeurt geven. De verf is na vijf jaar gaan bladeren en vocht werkt hierdoor in het hout. Dat is niet wat u wilt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding.

De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe afnemen met water en schoonmaakmiddel. Nog een bijkomend voordeel is dat de kleuren prachtig blijven en niet vervagen of grauw worden.

Kies uit maar liefst 37 kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding. Het is verstandig om van te voren een kleurmonster aan te vragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw woning past.

Wat is een Sponningdeel?

Een sponningdeel is een paneel met een groef en een veer. Dat zorgt ervoor dat ze geschroefd kunnen worden zonder dat er gaten zichtbaar zijn, een onzichtbare afwerking dus. Een sponning zorgt voor een lijnenspel en een mooie afwerking van uw gevel.

Wat zijn Keralit rabatdelen?

De planken die gemonteerd worden worden ook wel Keralit rabatdelen genoemd. Door de montage van deze kunststof rabatdelen stijgt de waarde van uw woning of kantoorpand. Ook krijgt de woning of kantoorpand een mooie uitstraling die blijvend van kracht is.

De rabatdelen van Keralit zijn gemaakt van een kunststof met hoogwaardige kwaliteit en lijken als twee druppels water op een levensechte houtstructuur. Alleen heeft echt hout als nadeel dat het na vijf jaar vervangen moet worden. Deze heeft namelijk elke vijf jaar een schilderbeurt nodig om te voorkomen dat de verf dof wordt en begint af te bladeren. En dat wilt u voorkomen want dan werkt het vocht in het hout en bent u nog verder van huis.

De grote voordelen van Keralit rabatdelen zijn dat ze kleurvast zijn, geen onderhoud nodig hebben en duurzaam zijn. Dat betekend dat de rabatdelen dus ook goed zijn voor het milieu.

Waarom zijn Keralit rabatdelen zo populair?

U kunt kiezen voor rabatdelen in verschillende maten en materialen. De keuze voor kunststof rabatdelen is echter de laatste jaren explosief gestegen. En dat is met een reden. Gevelbekleding van hout en red cedar zijn zeer onvriendelijk in het onderhoud. Ongeveer elke vijf jaar moet u de houten rabatdelen waarschijnlijk schilderen. Doet u dat niet, dan gaat de verf afbladderen en zorgen regen, vocht en warmte voor kromtrekken en schimmels. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof rabatdelen.

De rabatdelen zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die uw woning of kantoorpand uniek maakt. De kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf dat niet van echt hout te onderscheiden is. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur voor een trendy en eigentijdse uitstraling. En aangezien zij ongevoelig zijn voor vocht en regen, houden de Keralit rabatdelen hun vorm en gaat de uitstraling niet verloren.

Wat zijn Keralit schroten?

Kunststof schroten werden een aantal jaar geleden veel gebruikt voor het afwerken van schuurtjes en bijkeukens. Deze schroten hadden echter nogal wat nadelen. Ze waren niet heel sterk en het kleurenaanbod was zeer minimaal. De kunststof schroten zijn tegenwoordig sterk verbeterd in kwaliteit en dat zorgt ervoor dat ze nu heel geschikt zijn als gevelbekleding. Deze verbeterde schroten noemen we tegenwoordig gevelbekleding of rabatdelen.

De nieuwe generatie gevelbekleding zijn hoogwaardige producten die uitermate geschikt zijn voor de gevelbekleding van uw woning. De gevelbekleding is ongevoelig voor vocht en warmte. Bovendien zet ze niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot de vroegere schroten van PVC, die kunnen kromtrekken door temperatuurwisselingen. Keralit heeft als goede eigenschappen dat het ongevoelig is voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Ook is het niet gevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen wat deze gevelbekleding zeer geschikt maakt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Door het plaatsen van gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor de woning want Keralit is prachtig om te zien en niet kapot te krijgen. Het grote voordeel is daarmee ook gelijk dat u nooit meer de woning hoeft te schilderen. Afbladderende verflagen, kleur of glansverlies zijn vanaf nu verleden tijd. Stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien is nu de nieuwe norm. Nog een belangrijk voordeel is dat de gevelbekleding leverbaar is in meer dan 30 kleuren en structuren en heeft een toplaag van onder andere Renolit. Dit is een groot verschil met kunststof schroten zonder toplaag, die daardoor vaak alleen wit of crèmekleurig zijn. De toplaag zorgt bovendien voor een onderhoudsarm product dat u hoogstens alleen even afneemt met een sopje. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren en worden niet uit zich zelf erger. De gevelbekleding is bovendien kleurvast. Dat zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

Hoe werkt de levering en wat zijn de verzendkosten van Keralit?

De levertijd is zo’n twee a vijf werkdagen. Dan heeft u alles wat u besteld heeft in huis. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling.

De verzendkosten van Keralit zijn 75,- inclusief btw en dit is een vast tarief. Als u voor meer dan 700 euro besteld, dan is de verzending gratis.

We leveren uw Keralit bestellingen door heel Nederland. Alle leveringen worden met de vrachtwagen bij u afgeleverd. Uw bestelling wordt direct bij de producent Heering gemaakt en vanuit hen geleverd bij u voor de deur.

Bij KunststofPanelen.nl kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen. Wanneer u direct bestelt heeft u de materialen De dakrandpanelen zijn er in vier formaten. 200mm hoog, 250mm hoog, 300mm hoog en 350mm hoog. Perfect voor de stijlvolle dakranden en een duurzame afwerking van uw dak. Dakrandpanelen zijn te bestellen in 15 kleuren, direct vanuit de fabriek. Let op, dit hangt af van de route die de fabrikant maakt. Per postcode is een andere leveringsdag.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op Keralit gevelbekleding?

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat de gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag gratis kleurmonster aan om de geselecteerde kleuren van de gevelbekleding thuis te ontvangen.

Keralit gevelbekleding – een waardevolle investering! Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want het is naast verbluffend mooi, ook nog is onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Is Keralit isolerend?

Keralit is amper isolerend. De reden hiervoor is dat de gevelpanelen op een regelwerk worden gemonteerd. Hierbij wordt er een 20 mm ventilatieruimte aangehouden tussen de achterzijde van de gevelbekleding en de achter-constructie.

Hoeveel zet Keralit uit?

Keralit heeft een uitzettingscoëfficiënt van 0,026mm/m/ºC. De maximale uitzetting van Keralit is 1 mm per meter. Dat betekent een uitzetting van slechts 6 mm per 6 meter.

Kun je Keralit lijmen?

Het is niet aangeraden om Keralit te lijmen. U kunt de panelen het beste op een goed uitgelijnd regelwerk worden geschroefd.

Wat is de goedkoopste gevelbekleding?

De goedkoopste Keralit gevelbekleding is sponningdeel 143. Deze is al beschikbaar voor € 74,66 per plank van 6 meter. Dit model is tevens het meest populair en leverbaar in 37 verschillende kleuren.

Wat is beter Keralit of Trespa?

Beide producten zijn onderhoudsarm, niet gevoelig voor weersinvloeden en van kunststof. Over het algemeen is de kwaliteit van Keralit iets hoger dan Trespa, maar daardoor is Keralit ook duurder. Wat de beste keuze is ligt aan uw wensen. Als u voor kwaliteit kiest is Keralit de beste.

Hoe plaats je Keralit?

Het plaatsen hoeft niet lastig te zijn. Op de product pagina’s van de verschillende Keralit sponningdelen en potdeksels vindt u een montagehandleiding. Als u die stap voor stap uitvoert is het zo gemonteerd.

Wat is de beste gevelbekleding?

Als u op zoek bent naar een duurzame gevelbekleding met een zeer lange levensduur dan is Keralit kunststof gevelbekleding de beste keuze. Een houten gevel kost toch altijd onderhoud. Keralit is ook beschikbaar in houtlook zodat u toch de natuurlijke uitstraling heeft van een houten gevel maar niet het onderhoud.

 

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo