Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Keralit Dakkapel

Keralit is ook uitermate geschikt om uw dakkapel mee af te werken. Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat het vele voordelen met zich mee brengt. Bij Kunststof Panelen vindt u drie verschillende Keralit sponningdelen waaruit u kunt kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Hieronder zijn de drie verschillende sponningdelen in de kleur wit weergegeven. Wanneer u kiest voor Keralit kan uw dakkapel er binnenkort ook zo uitzien.

kerakit dakkapel sponningdeel 143 1
Keralit dakkapel met sponningdeel 143
keralit dakkapel 177
Keralit dakkapel met potdeksel 177
keralit dakkapel 190
Keralit dakkapel met sponningdeel 190

De bovenstaande drie Keralit dakkapel platen zijn zowel horizontaal (zoals op de afbeeldingen) als verticaal te monteren.

Waarom Keralit?

Waarom zou u kiezen voor Keralit op uw dakkapel. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is het een duurzame keuze, het materiaal wordt namelijk geproduceerd van recyclebare materialen. Ten tweede gaat Keralit jarenlang mee en kan het aan het einde gewoon weer gerecycled worden. Ten derde ontvangt u bij aankoop van Keralit 10 jaar garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe dakkapel.

Een groot voordeel van Keralit is dat het onderhoudsarm is. Dat is wel zo handig bij een dakkapel. Deze zijn namelijk meestal lastig toegankelijk voor onderhoud. Door te kiezen voor Keralit heb je daar geen last van omdat er amper onderhoud nodig is, wel zo veilig dat je niet op het dak bezig hoeft te zijn. Dit scheelt uiteraard ook geld, je hoeft namelijk geen rekening te houden met onderhoudskosten.

Keralit is ook weersbestendig. Omdat de dakkapel op het dak zit zal het uiteraard veel in aanraking komen met verschillende weersomstandigheden, van hete zon tot aan sneeuw. Gelukkig hoeft u niet bang te zijn dat de Keralit zal verkleuren, de panelen zijn namelijk kleurvast. U hoeft ze dus nooit te schilderen. Ook zal de dakkapel bij hitte niet kromtrekken en zorgt de toplaag van Renolit ervoor dat u beschermt bent tegen wind. Kortom, een dakkapel van Keralit is een veilige keuze.

Vaak zijn mensen wat terughoudend om voor kunststof te kiezen omdat ze denken dat het zo mooi en natuurlijk is als hout. Dit was in het begin wellicht het geval, maar tegenwoordig zijn de kunststof dakkapellen bijna niet meer te onderscheiden van de traditionele houten varianten. Zo kunt u voor uw dakkapel kiezen voor Keralit kleuren met houtnerf. Dan lijkt het net of u een houten dakkapel heeft zonder dat u de nadelige eigenschappen van hout ervaart.

keralit-dakkapel-timbergreen

Verschillende kleuren Keralit dakkapel

Een ander voordeel van een Keralit dakkapel is dat je gemakkelijk de gewenste kleur krijgt. Hiervoor hoeft niet meer geschilderd te worden.

Dit komt doordat de dakkapel platen 143 zijn verkrijgbaar in wel 37 kleuren. Dat verzekert dat er altijd wel een juiste kleur voor u bij zit. Potdeksel 177 en sponningdeel 190 zijn beide verkrijgbaar in 17 kleuren.

Keralit biedt dé uitkomst voor het afwerken van uw dakkappel Nederland

De eigenschappen van Keralit hebben ervoor gezorgd dat Keralit een van de meest gebruikte kunststof materialen ter afwerking van dakkapellen in Nederland is. De kwaliteit is ook vele malen beter dan andere materialen die gebruikt worden voor dakkapellen en u krijgt zelfs 10 jaar garantie. Zo biedt Keralit kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen en 10 jaar garantie.

  • Keralit is Onderhoudsarm
  • Keralit is Kleurvast en Weerbestendig
  • Keralit heeft een lange levensduur
  • Keralit is Milieuvriendelijk
  • Keralit geeft u 10 JAAR GARANTIE
keralit dakkapel mahonie houtnerf scaled e1659022934154

Is een Keralit dakkapel duur?

In de aanschaf zal Keralit vaak wat duurder zijn dan een houten variant. Maar wanneer er rekening wordt gehouden met de onderhoudskosten en vervanging wat bij Keralit niet nodig zal zijn valt het mee en zal Keralit op lange termijn zelfs voordeliger zijn. Hier vindt u een overzicht van de actuele Keralit prijzen. Kunststof Panelen is een officiële Keralit dealer. Hierdoor kunnen we de prijzen voor u zo laag mogelijk houden en weet u zeker dat u de officiële producten voor uw dakkapel bestelt.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo