Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Keralit gevelbekleding

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie van bestaande woningen. Hieronder geven we alle informatie over:

KunststofPanelen.nl Keralit logo

Keralit productcategorieën en modellen

Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model voor uw gevel, dakrand of andere toeassing. Klik hieronder op het paneel voor alle kleuren en toebehoren.

Keralit gevelbekleding kent verschillende voordelen ten opzichte van andere bouwmaterialen. Zo is Keralit onderhoudsarm, heeft het 10 jaar garantie bij onze webshop en is het van hoogwaardige kwaliteit. Op KunststofPanelen.nl hebben wij alle drie de modellen staan. Deze zijn verkrijgbaar is 37 kleuren! Kies voor het gemak van Keralit en u kiest voor geen gedoe meer met schilderen en weinig onderhoud. Dit maakt Keralit niet alleen stijlvol, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

Keralit gevelbekleding

Wat uw wensen in het kleurgebruik ook zijn, in ons assortiment hebben wij genoeg verschillende kleuren. Zo zit er altijd wat tussen wat past bij jouw woning of bouwproject. Kies bijvoorbeeld uit staalblauw, wit, wijnrood en nog veel meer verschillende mogelijkheden voor uw Keralit gevelbekleding.

Duurzame Keralit gevelbekleding

Niet alleen is Keralit gevelbekleding onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit, ook is het een duurzaam product. Dit maakt Keralit producten milieuvriendelijk. De kunststoffen die worden gebruikt bij het produceren van de gevelpanelen zijn gerecycled. Zo draagt u zelf ook een steentje bij aan het werken naar een betere toekomst voor onze planeet.

Keralit gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding staan bekend om zijn weersbestendigheid. Dit betekent dat het ongevoelig is voor vocht of warmte die het weer meegeeft. Keralit zal daarom niet kromtrekken. Aangezien het van hoge kwaliteit kunststof is gemaakt, zal er weinig tot geen rottingsprocessen plaatsvinden door schimmels of bacteriën. De toplaag van de panelen is gemaakt van Renolit. Renolit staat bekend om zijn bestendigheid en kleurechtheid. Met deze voordelen verzekeren wij u dat Keralit vele jaren door zal gaan als uw gevelbekleding. En dat met weinig tot geen benodigde onderhoudsactiviteiten!

Keralit kunststof gaat lang mee

Keralit is het meest betrouwbare gevelbekleding waar u voor kunt kiezen. Het is stijlvol, duurzaam en onderhoudsvrij. En mocht er toch iets mis zijn, dan krijgt u van ons 10 jaar garantie. Dit is onderdeel van ons doel om onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen en de beste service te kunnen verlenen. Daarom houden wij de prijzen altijd zo laag mogelijk. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor Keralit gevelbekleding. Heeft u vragen over onze producten? Stuur dan gerust een e-mail naar verkoop@KunststofPanelen.nl

De voordelen van Keralit kort op een rijtje:

  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Onzichtbare bevestiging
  • Duurzaam
  • Verschillende modellen en kleuren
  • Milieuvriendelijk
  • Weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te monteren
  • 10 jaar garantie

Benieuwd wat Keralit kan betekenen voor uw woning of bouwproject? Bekijk in onze webshop ons grote assortiment aan Keralit producten en rabatdelen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk hier de prijslijst van alle producten van Keralit in onze webshop.

Afmetingen Keralit gevelpanelen voor gevelbekleding

Breedte142 mm
Dikte17 mm
Sleufgatafstand3,3 cm h.o.h. afstand
Sleufgatafmeting4 x 10 mm
Bevestigingsafstand30 cm h.o.h. afstand
Paneel lengtemax. 6 meter

Keralit gevelbekleding is van essentieel belang voor de waarde van uw huis. Keralit is namelijk onderhoudsarm, hoogwaardig en heel belangrijk, niet van echt hout te onderscheiden. En met het oog op duurzaamheid moet het materiaal ook milieuvriendelijk zijn en lang meegaan. Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. De basis van Keralit is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof ontstaat uit een unieke mix van duurzame kunststof en en wordt voortdurend door ISO 9001 gecontroleerd. De toplaag bestaat uit een UV-bestendige folie die met een speciale behandeling wordt verenigd met het paneel.

Keralit heeft als goede eigenschappen dat het ongevoelig is voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Ook is Keralit niet gevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen wat deze gevelbekleding zeer geschikt maakt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Door het plaatsen van Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor de woning want Keralit is prachtig om te zien en niet kapot te krijgen. Het grote voordeel is daarmee ook gelijk dat u nooit meer de woning hoeft te schilderen. Afbladderende verflagen, kleur of glansverlies zijn vanaf nu verleden tijd. Stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien is nu de nieuwe norm.

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en bijna op ieder type woning past is de Sponningdeel 143. Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Anders dan de Sponningdeel 143 heeft de Sponningdeel 190 een smalle sponning en dat maakt dit model zeer geschikt voor moderne toepassingen. Ook kunt u kiezen voor Potdeksel 177 die overlappende panelen heeft waardoor er een lichte schaduw ontstaat. Deze gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos te monteren is.

Vind hier alle modellen en kleuren van de Keralit gevelbekleding.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo