Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Kunststof plafond

Alle informatie rondom kunststof plafonds vind je hier. Als kunststof expert raden wij Florence aan voor binnen- en buitenplafonds. Lees meer over:

 

 

Florence productcategorieën en modellen

Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model voor uw plafond. Klik hieronder op het paneel voor alle kleuren en toebehoren.

Een kunststof plafond geeft uw woning, chalet, tuinhuisje of schuur een fraaie en hoogwaardige uitstraling. Doordat het een lange levensduur heeft, mag u een hoog rendement op uw investering verwachten. De panelen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Zo vindt u altijd een model dat aan uw wensen voldoet.

Een kunststof plafond is eenvoudig te realiseren en af te werken. Het is bestand tegen water, weer, insecten en bacteriën. Bovendien verdragen ze zelfs sterke temperatuurschommelingen.

De voordelen

Een kunststof plafond voor buiten is een uitstekende investering. U kiest dan ook voor een langdurige oplossing voor het plafond. Bovendien zijn er nog andere voordelen wanneer je deze keuze maakt:

 • Eenvoudig te monteren
 • Verschillende kleuren beschikbaar
 • Verschillende structuren beschikbaar
 • Matte en glanzende opties beschikbaar
 • Onderhoudsarm
 • Schilderen is niet nodig
 • Eenvoudig te reinigen
 • Uv-bestendig
 • Lange levensduur 
 • Tot 10 jaar garantie
 • Voordelige investering

Kunststof plafond buiten

Kunststof panelen van Florence kunnen uitzonderlijk mooi geïntegreerd worden in een kunststof buitenplafond. Een kunststof plafond kan ook dienen voor bijvoorbeeld chalets en gevels. Bovendien is zijn kunststof platen van Florence duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Wanneer het plafond bedekt is met Florence plafondpanelen, is het na een lange winter ook gemakkelijk schoon te maken.

De houtnerfstructuur van kunststof plafonds is prachtig en voegt karakter toe aan buitentoepassingen zoals veranda’s, carports, luifels en dakoverstekken. Het installatiegemak is een ander belangrijk voordeel. In feite zijn kunststof panelen gemakkelijk te installeren. Aannemers kunnen de installatie gemakkelijk uitvoeren, ook kunt u het met de montagehandleiding gemakkelijk zelf doen.

Florence binnenplafond panelen

Florence binnenplafondpanelen
Florence buitenplafondpanelen

Florence buitenplafond panelen 

Kunststof plafond woning

De kunststof panelen van Florence kunt u gebruiken voor verschillende dingen. Zo worden kunststof buitenpanelen gebruikt voor buitentoepassingen, denk aan veranda’s, carports, luifels en dakoverstekken. Door kunststof te gebruiken kunt u uw tuin een moderne en strakke uitstraling geven. Bovendien vergt een het weinig onderhoud en is deze eenvoudig schoon te maken. 

Naast het feit dat Florence panelen voor buiten gebruikt kunnen worden, zijn er ook panelen voor binnen. Deze stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan elke plafond zonder op te vallen. Dit geeft de luxe van een plafond waarin alles netjes is weggewerkt, met een blijvend mooie uitstraling.

Kunststof plafond in de badkamer met panelen

Kunststof panelen kunt u gebruiken voor in de badkamer. Dit is te wijten aan het feit dat noch hout noch metaal bestand zijn tegen vocht. Daarom is een het de beste optie in vochtige omgevingen. Douchen en baden met opspattend water zijn hier voorbeelden van.

Vanwege het lichte gewicht is het installeren van een kunststof plafond over het algemeen de beste optie. Werken “boven het hoofd” met dergelijke lichte panelen is dus veel aangenamer dan werken met zware materialen.

Florence plafond badkamer
Kunststof plafond in de badkamer

Kunststof materialen in het tuinhuis

Een kunststof plafond in en om een tuinhuisje maakt uw tuin een stuk gezelliger. Bovendien is het plafond gemaakt van duurzaam materiaal. Niet alleen is uw plafond dan duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt kunststof materiaal voor een tuinhuisje de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke optie. Naast Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen verkopen wij ook Florence panelen die binnen en buiten uw tuinhuisje gebruikt kunnen worden om het plafond te bedekken.

De plafonds van Florence

KunststofPanelen.nl is officieel dealer van het merk Florence. De kunststof panelen van Florence geven luxe waarin alles netjes is weggewerkt. Daarnaast zorgen ze voor een blijvend mooie uitstraling, jaar in jaar uit. Doordat de Florence panelen zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden is het absoluut een compleet product voor het plafond.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kunststof plafond creëren?

U kunt een plafond creëren met kunststof panelen, zoals de Florence plafondpanelen voor binnen en buiten. Deze kunnen zowel voor de verfraaiing van de wanden als voor de plafonds van uw woning worden gebruikt. U kunt ze bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Buiten kunt u ze gebruiken voor bijvoorbeeld uw veranda, carport of overkapping.

Is het mogelijk om buiten een kunststof plafond te hebben?

Kunststof panelen kunnen worden gebruikt om de wanden en plafonds van binnenruimtes te bekleden, maar er zijn ook panelen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Florence plafondpanelen voor buiten, bijvoorbeeld, kunnen worden gebruikt om het plafond van een overkapping te bedekken. Een buitenplafond van kunststof is er in een verscheidenheid van kleuren, net als plafondpanelen voor binnen.

Welke soorten kunststof plafonds zijn er?

Kunststof wand- en plafondpanelen zijn er in een verscheidenheid van kleuren en texturen. Kunststof panelen met houteffect worden aangeboden als aanvulling op de normale gladde gepolijste panelen. Dit geeft uw plafond de schoonheid van hout terwijl u ook de voordelen van kunststof heeft. Er zijn ook kunststof wand- en plafondpanelen voor zowel binnen als buiten.

Wat zijn de voordelen van een kunststof plafond?

Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het gebruik van kunststof panelen voor uw plafond. Zo vergt een plafond van kunststof weinig onderhoud. Ook is een kunststof plafond bestand tegen vocht en schimmels en is het kleurvast. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer u kiest voor kunststof platen, u hier nog vele jaren plezier van zult hebben!

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo