Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Over Ons

KunststofPanelen.nl, voorheen bekend als HollandKunststof.nl, levert kunststof bouwmaterialen aan particulieren en zakelijke relaties. Bekende merken in ons assortiment zijn Keralit, Unipanel, Florence en Twinson. Bij KunststofPanelen.nl weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt en je kunststof bouwpanelen snel in huis haalt.

HK is KP 2

Ons verhaal

KunststofPanelen.nl is in 2015 opgericht en heeft vanaf het begin in Den Haag een lange weg afgelegd. Een passie voor het verduurzamen van de bouw heeft geleid tot de start van KunststofPanelen.nl, waarbij veel onderzoek is gedaan naar kwalitatief goede kunststof bouwmaterialen tegen een goede prijs. Met als resultaat dat Kunststofpanelen.nl u vandaag de dag de meest duurzame kunststof bouwmaterialen voor de laagste prijs kan aanbieden. Hierdoor bedienen we inmiddels klanten door heel Nederland en zijn we blij dat we onze passie om weten te zetten in een webshop.

Onze missie

Misschien heeft u al eens gelezen over KunststofPanelen.nl. Misschien weet u al waar wij voor staan. Niet alleen willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen en alle klanten met een tevreden gevoel laten genieten van hun duurzame bouwoplossingen. Wij hebben ook een belangrijke missie:

Het verduurzamen van de bouwsector door het toegankelijk maken van kwalitatieve kunststof bouwmaterialen voor de laagste prijs.

KunststofPanelen.nl

Waarom KunststofPanelen.nl?

Het kiezen van een bedrijf dat duurzame bouwpanelen verkoopt is een belangrijke beslissing. Daarom volgen hier 5 redenen waarom u voor KunststofPanelen.nl zou moeten kiezen.

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

kunststof panelen

Samenwerkingen

KunststofPanelen.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen Bouwmarkt Nederland BV (voorheen: Springstof Marketing) en Maatgarant. Bouwmarkt Nederland beheert de website en zorgt dat gebruikers een optimale website-ervaring te bieden krijgen. Maatgarant verwerkt de orders en zorgt voor een correcte levering van de bestelde producten.

Bouwmarkt Nederland BV staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 90568974. Maatgarant staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 73541702.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

Een samenwerking tussen Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974) en Maatgarant (KVH 73541702)


Aston Martinlaan 58
3261 NB in Oud Beijerland
verkoop@kunststofpanelen.nl

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo