Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Plafondpanelen

Met plafondpanelen kunt u een strak afgewerkt en egaal plafond creëren, zowel binnen als buiten. Heeft u bijvoorbeeld bedradingen of leidingen die weggewerkt moeten worden op het plafond, dan kunt u gerust gebruik maken van plafondplaten. Ongeacht de ruimte, met een systeem plafond creëert u een strak afgewerkt geheel, waarbij de kleur in goede staat blijft door de jaren heen.

Plafondpanelen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een voorbeeld van een trend op het gebied van plafondbekleding zijn de plafondplaten van Florence. Deze panelen zijn onderhoudsarm en bieden de consument allerlei voordelen ten opzichte van traditionele plafond producten. 

Florence plafondsystemem

De plafondsystemen van Florence zijn een duurzaam alternatief voor traditionele wand- en plafond producten. Ze staan ​​voor zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerkingen en sfeervolle kleurcombinaties. Van badkamers tot bedrijfsruimtes, van woonkamers tot hallen, keukens of slaapkamers; u kunt het zo gek niet bedenken of Florence plafond panelen creëren een mooi interieur met de uitstraling die u wilt. De panelen zijn verkrijgbaar in acht eigentijdse kleuren, van trendy tot tijdloos.

Florence-plafondpanelen
Plafondpanelen

Voordelen Florence

Florence is al jaren de marktleider op het gebied van onderhoudsarme plafonds. Dit is niet voor niks want de panelen bieden u veel voordelen. Naast het resultaat van een strak afgewerkt plafond, bieden de plafondplaten van Florence u ook nog een hoop andere pluspunten:

–       De panelen zijn volledig recyclebaar

–       U krijgt 10 jaar garantie op de plafondpanelen

–       U creëert een vochtbestendig plafond

–       De panelen zorgen voor een onderhoudsarm plafond

–       Er zijn allerlei dingen gemakkelijk in te bouwen, denk aan speakers of spotjes

–       De panelen zijn rotbestendig

–       De plafondpanelen van Florence zijn opgebouwd uit hoogwaardig kunststof

–       Veel diverse kleuren en structuren beschikbaar bij de plafondpanelen van Florence

Plafondsysteem voor een naadloos plafond

Met plafondpanelen kunt u een egaal en strak plafond creëren. Een echte trend op dit moment is een naadloos plafond. Met de plafondplaten van Florence is dit mogelijk. De naden van verschillende panelen worden verborgen waardoor u een mooie glad plafond creëert. Vaak ziet u zulke plafonds terug in bijvoorbeeld hotels of theaters, maar wanneer u uw woning wilt voorzien van een naadloos plafond met plafondsysteem is dit ook mogelijk. Door de vele diverse kleuren en structuren van de plafondsystemen, zit er voor iedere woning ruimte wel wat geschikts tussen.

Panelen op het plafond in de badkamer

Kunststof plafondplaten op de badkamer zijn uitermate geschikt voor deze ruimte. Het materiaal kunststof neemt geen vocht op door de speciale toplaag die verwerkt is op de plafondpanelen. Hierdoor zijn de plafondplaten bestand tegen eventuele schimmels die veroorzaakt kunnen worden door vocht. Na het plaatsen van de plafondpanelen op de badkamer zal er weinig onderhoud meer nodig zijn aan het plafond. De panelen blijven lang goed en zo kunt u jarenlang genieten van een mooi strak afgewerkt plafond.

florence_binnenplafond-hollandkunststof

Daarnaast biedt een kunststof plafond het voordeel dat er gemakkelijk een spotje of een speaker gemonteerd kan worden in de plafondpanelen. Iets wat op een badkamer zorgt voor een bepaalde mate van luxe en mooie uitstraling van de ruimte. U kunt de bedrading van speakers en de spotjes gemakkelijk wegwerken door er plafondpanelen overheen te plaatsen. Zo creëert u een strak afgewerkte badkamer in uw woning. 

Kunststof plafondpanelen

Als u een plafond wilt aanleggen of renoveren zijn er een hoop mogelijkheden, denk aan bijvoorbeeld plafond stucen. Echter kiezen steeds meer mensen voor kunststof plafondpanelen voor hun plafond. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en structuren.

Kunststof plafondpanelen zijn daarnaast erg licht. Hierdoor zijn ze snel en eenvoudig te installeren. Plafonds van kunststof zijn nauwelijks te vergelijken met de kunststof schroot plafonds van vroeger. Deze plafonds waren meestal gemaakt van goedkope dunne PVC-lamellen zonder afwerking. Als gevolg hiervan zien deze dergelijke plafonds er vaak gelig uit.

De nieuwe generatie plafonds van kunststof panelen is oersterk, kleurvast en extreem duurzaam. Daarnaast zijn de plafondpanelen beschikbaar voor binnen- en buitengebruik.

Moderne kunststof plafonds zien er stijlvol en chic uit. Brede stroken geven uw plafond een hoogwaardige uitstraling. Kunststof panelen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes. U kunt het plafond subtiel afwerken met een bijpassend randprofiel of een luxe plint profiel.

Geïsoleerde plafondpanelen

Met plafondpanelen heeft u de mogelijkheid om het klimaat in een ruimte deels te regelen. Geïsoleerde plafondpanelen kunnen helpen met de regulering van het klimaat. Omdat de plafondpanelen gebruik maken van bijvoorbeeld een laag glaswol wordt de warmte in een ruimte beter vastgehouden. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de akoestiek van een ruimte, de weerkaatsing van het geluid wordt beperkt.

LED plafondpanelen

Een LED plafondpaneel wordt gebruikt in een verlaagd plafond als een verlichting. Het voordeel van deze panelen is dat ze volledig geïntegreerd zijn in het plafond, een lange levensduur kennen en een gering energieverbruik vertonen.

U kunt LED plafondpanelen stijlvol combineren om een mooie lichtspreiding in het gebouw te creëren. Omdat het lijkt alsof de originele plafondpanelen licht geven, past deze combinatie perfect in een modern interieur.

Waterbestendige plafondpanelen

In ruimtes waar de lucht veel vocht bevat, is het handig om uw plafond hiertegen te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan zwembaden of andere ruimtes waar er veel vocht in de lucht is, hier worden vaak waterbestendige plafondpanelen gebruikt. Deze panelen bestaan vaak uit pvc en bieden een uitstekende bescherming tegen vocht. Het voornaamste doel van waterbestendige plafondplaten is de levensduur van uw plafond optimaliseren. Wanneer u een normaal plafond zal monteren in een zwembad bijvoorbeeld, is de kans op schimmels en rotting en uiteindelijk beschadiging een stuk groter.

Florence-plafondpanelen-24
Plafondpanelen bij KunststofPanelen.nl

Akoestische plafondpanelen

Voor elk bedrijf met akoestische problemen is het ophangen van speciale losse akoestische plafondpanelen een snelle doeltreffende oplossing. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om geluidsgolven te absorberen. Dit zorgt voor rust in een bepaalde ruimte. Echter zijn akoestische plafondplaten niet alleen geschikt voor bedrijven of kantoren, maar voor iedere ruimte waarbij geluid een prioriteit heeft.

Het kan voor medewerkers erg vervelend zijn om met een slechte akoestiek te werken. Dit gaat ten koste van de productiviteit en zorgt ervoor dat iemand sneller vermoeid raakt.

Het kan ook erg onaangenaam zijn om in een kamer te zitten met een slechte geluidsisolatie. Denk aan een restaurant waar u uw partner niet kunt horen omdat het te rumoerig is. Dit kan worden opgelost door akoestische panelen aan het plafond te installeren.

Goedkope plafondpanelen

Wij van KunststofPanelen.nl streven ernaar om aan u de beste prijs te bieden, zo ook voor plafondpanelen. Bij KunststofPanelen.nl bieden wij enkel plafondplaten aan van Florence. Voornamelijk door de goede kwaliteit van dit product en de lange levensduur voor de consument. Florence is in diverse kleuren beschikbaar.

Florence-kleuren-binnenplafonds
Verschillende kleuren plafondanelen van Florence

Florence plafondpanelen worden geleverd door Heering, een bedrijf waarmee KunststofPanelen.nl al jaren in nauw contact mee samenwerkt. De samenwerking verloopt al jaren erg soepel en naar wens voor beide partijen, en wordt door beide partijen bestempeld als een succes. Door de samenwerking mag KunststofPanelen.nl zich een officiële dealer noemen van Florence plafondpanelen. Dit betekent dat wij enkel 100% originele producten leveren, geen namaakproducten.

Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van tussenhandelaren en dergelijke, kunnen wij u de beste prijs bieden voor Florence plafondpanelen. Daarnaast bieden wij een gratis levering van uw bestelling wanneer deze € 700,- of meer bedraagt. Kortom, bij KunststofPanelen.nl bent u op het juiste adres voor goedkope plafondpanelen. 

Veelgestelde vragen plafondpanelen

Zijn er waterbestendige plafondpanelen?

Ja die zijn er. Kunststof plafondpanelen zijn vaak voorzien van een toplaag die waterbestendig is. Daarnaast neemt het hedendaagse kunststof ook nauwelijks nog vocht op. Een goed voorbeeld van waterbestendige plafondpanelen zijn die van Florence. Deze zijn gemaakt van oersterk materiaal en nemen nauwelijks tot geen vocht op. Hierdoor zal uw plafond ook in een ruimte met veel vocht of water langdurig meegaan.

In welke kleuren zijn er plafondpanelen beschikbaar?

Bij KunststofPanelen.nl bieden wij uitsluitend plafondpanelen aan van Florence. Voornamelijk door de goede kwaliteit van dit product en de lange levensduur voor de consument. Florence is een plafondpaneel dat beschikbaar is in veel verschillende kleuren en structuren. De vele diversiteit zorgt ervoor dat er voor iedere ruimte en elk plafond wel wat geschikts te vinden is. Welke er allemaal beschikbaar zijn kunt u hier zien.

Waar zijn plafondpanelen toepasbaar?

Kunststof plafondpanelen zijn beschikbaar voor zowel binnen als buiten. Denk aan plafonds voor carports, veranda’s, overstekken en overkappingen. Maar ook kantoorpanden, binnen zwembaden en sauna’s overal zijn de kunststof panelen toepasbaar. De panelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden omdat het materiaal oersterk kunststof is. Daarnaast zijn de plafondpanelen vormvast en kleurvast wat ervoor zorgt dat ze jarenlang meegaan, tot wel 10 jaar! Ook is onderhoud buiten en binnen niet nodig, eventueel af en toe een sopje is voldoende.

Hoe plaatst u kunststof panelen aan uw plafond?

De montage van kunststof plafondpanelen is tamelijk eenvoudig. Als u een bestaand plafond hebt, plaatst u eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft u de kunststof plafondpanelen op het regelwerk. Als laatste werkt u het plafond af met bijvoorbeeld een sierlijke lijst. Zo zorgt u voor een strak afgewerkt modern plafond dat geringe onderhoud vraagt en daarnaast jarenlang goed blijft. Zo kunt u jaar in jaar uit genieten van een mooi plafond.

Waar vind ik goedkope plafondpanelen?

Wij van Holland kunststof bieden de scherpste prijs aan als het aankomt op kunststof plafondpanelen. We bieden uitsluitend Florence plafondpanelen aan en dit doen we in samenwerking met Heering. Heering is de leverancier van Florence plafondplaten. KunststofPanelen.nl is officiële dealer van Florence plafondplaten, dit betekent dat we geen gebruik maken van tussenhandelaren of dergelijke. Om deze reden kunnen wij u de meest scherpe prijs aanbieden als het gaat om Florence plafondpanelen.

Daarnaast bieden wij een gratis levering van uw bestelling wanneer deze € 700,- of meer bedraagt. Zo kunt u veel geld besparen op bijvoorbeeld orders waarbij u uw gehele plafond gaat renoveren of voor plafonds in nieuwbouwhuizen. Kortom, bij KunststofPanelen.nl bent u op het juiste adres voor goedkope plafondpanelen.

Zijn panelen aan het plafond geschikt voor de badkamer?

Het gebruik van plafondpanelen is perfect voor een ruimte zoals de badkamer. Dankzij de speciale toplaag die op de panelen is verwerkt, neemt het kunststof paneel geen vocht op. Hierdoor is het plafond bestand tegen eventuele schimmels die door vocht kunnen ontstaan. Na installatie van het plafond in de badkamer heeft het plafond weinig tot geen onderhoud nodig. De panelen blijven lang in goede staat, waardoor u jarenlang kunt genieten van een prachtig plafond op de badkamer.

Het voordeel van plafondplaten op de badkamer is ook dat er eenvoudig spots of speakers in het plafond gemonteerd kunnen worden. Iets wat zorgt voor een niveau van luxe en een mooie uitstraling in de badkamer. Speaker bedrading en spotjes verbergt u eenvoudig door plafondpanelen over de speakers of spots te plaatsen. Zo creëert u thuis een stijlvolle badkamer.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo