Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Plafondpanelen badkamer

Plafondpanelen voor de badkamer zorgen voor een strak afgewerkt en egaal plafond. Met plafondpanelen kunt u gemakkelijk bedradingen of leidingen wegwerken voor een mooi geheel. U creëert een onderhoudsvrij en strak afgewerkt plafond dat jarenlang meegaat. 

Waarom in de badkamer?

Kunststof plafondpanelen zijn ideaal voor in de badkamer. Dit komt doordat het kunststof geen vocht opneemt dankzij de speciale toplaag die verwerkt is op de plafondpanelen. Dit zorgt er ook voor dat er geen schimmel zal ontstaan op de panelen. Na het plaatsen van de plafondpanelen op de badkamer zal er weinig onderhoud meer nodig zijn aan het plafond. De panelen gaan jarenlang mee zodat u zonder onderhoud te hoeven plegen lang kunt genieten van een mooi strak afgewerkt badkamer plafond.

plafondpanelen-badkamer

Een ander voordeel van plafondpanelen in de badkamer is dat er gemakkelijk speakers of lichtspotjes in gemonteerd kunnen worden. Zo kunt u tijdens het douchen genieten van uw favoriete muziek. U heeft geen last van de bedrading die hier bij komt kijken aangezien deze gemakkelijk weggewerkt kan worden boven het paneel. Op deze manier creëert u een strak afgewerkt badkamerplafond.

plafond-badkamer

Montage

De montage van badkamer plafondpanelen is vrij eenvoudig. De eerste stap is een regelwerk plaatsen onder het huidige plafond. Wanneer dit regelwerk geplaatst is kunnen de panelen erin gemonteerd worden. Vervolgens kan het geheel afgewerkt worden met een sierlijke lijst. Zoals u ziet kunt u dit met een beetje handigheid zelf uitvoeren, maar u kunt het natuurlijk ook overlaten aan een professional.

Het vervangen van de plafondpanelen gaat net zo gemakkelijk, maar gelukkig hoeft dit niet vaak gedaan te worden aangezien de badkamer plafonds jarenlang meegaan. 

Plafondpanelen badkamer kopen

Plafondpanelen voor in de badkamer zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een hoogwaardig merk is Florence. Deze panelen zijn onderhoudsarm en bieden de consument allerlei voordelen ten opzichte van traditionele plafond producten.

Omdat deze panelen zoveel voordelen bieden, heeft KunststofPanelen.nl uitsluitend dit merk in het assortiment. U kunt de plafondpanelen gemakkelijk online bestellen in de webshop. Doordat KunststofPanelen.nl een officiële dealer is weet u zeker dat u de originele producten bestelt.

plafond-planken-badkamer

Hieronder vindt u een opsomming van alle voordelen die Florence biedt:

  • Volledig recyclebaar en daardoor milieubewuster dan alternatieven
  • 10 jaar garantie op kunststof plafondpanelen
  • Vochtbestendig dus ideaal voor in de badkamer
  • De panelen zorgen voor een onderhoudsarm plafond
  • Gemakkelijk speakers en spotjes inbouwbaar
  • De plafondpanelen kunnen niet rotten
  •  Gemaakt van hoogwaardig kunststof
  • Verkrijgbaar in veel diverse kleuren en structuren 

Veelgestelde vragen

Zijn plafondpanelen voor de badkamer vochtwerend?

Jazeker, de plafondpanelen zijn dankzij de vochtwerende eigenschappen uitstekend geschikt voor in de badkamer.

Hoe kan ik het badkamer plafond afwerken?

Met de speciale sierlijsten kunt u uw plafondplaten gemakkelijk afwerken. Deze lijsten plaatst u aan de randen van het plafond om een mooi afgewerkt badkamer plafond te creëren. 

Wat is het beste plafond voor in de badkamer?

Om het beste plafond te kiezen moet u rekening houden met een aantal dingen. Het belangrijkste is dat u een materiaal kiest dat vochtbestendig is. De badkamer is nou eenmaal een vochtige ruimte in huis. Dat maakt traditionele houten plafonds minder geschikt. De kunststof plafondpanelen zijn volledig vochtvrij en daarom een goede keuze.

Zijn plafondpanelen voor de badkamer duur?

Bij KunststofPanelen.nl houden we de prijzen van plafondpanelen zo laag mogelijk. Wanneer u bedenkt dat deze badkamer panelen onderhoudsvrij zijn en u er zelfs 10 jaar garantie op krijgt, zijn ze niet bepaald duur te noemen.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo