Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Plafondpanelen naadloos

De naadloze plafondpanelen van Florence vormen een milieuvriendelijk alternatief voor typische wand- en plafondoplossingen. De plafonds van Florence staan bekend om hun geweldige kwaliteit, installatiegemak, mooie afwerking en modieuze kleurencombinaties. Van de badkamer tot de werkruimte, van de woonkamer tot de hal, keuken of slaapkamer, de naadloze plafondpanelen van Florence bieden de stijl die u wilt. De Florence plafondpanelen zijn er in acht frisse kleuren, variërend van strak en futuristisch tot klassiek en tijdloos.

Voordelen van naadloze plafondpanelen

Naadloze plafondpanelen van Florence brengen vele voordelen met zich mee. Zo verminderen naadloze plafondpanelen de nagalm in een ruimte wat resulteert in een betere akoestiek. Bovendien ziet u bij naadloze plafondpanelen praktisch geen naad waardoor u meer effect krijgt van het geheel. 

Kortom, de panelen zijn bij uitstek geschikt voor keuken- en badkamerplafonds. De stijlvolle panelen geven namelijk een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen. De panelen van Florence bieden de luxe van een plafond waarin alles netjes is weggewerkt, met jarenlange blijvende mooie uitstraling. 

plafondpanelen-badkamer

Nadelen van naadloze plafondpanelen

Natuurlijk zouden we nalatig zijn als we niet ook de nadelen van naadloze plafondtegels zouden vermelden. Daarom geven wij u hier een kort overzicht van de nadelen van naadloze plafondtegels. Een eerste nadeel van naadloze plafondpanelen is hun relatief dure aankoopprijs. Een ander nadeel van naadloze plafondpanelen is dat als de verlichting eenmaal is aangebracht, deze permanent is.

plafondplaten-badkamer

Naadloze plafondpanelen van Florence

Naadloze plafondpanelen van het merk Florence zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling met een uitstekende ruimte-akoestiek. De geluidsabsorptie van Florence plafondpanelen is uitstekend. Afhankelijk van het type plafondpaneel dat wordt gebruikt, kan invallend geluid worden geabsorbeerd.

Bovendien wordt het woon- en werkcomfort verbeterd doordat galm en reflectie tot een minimum wordt beperkt. Florence plafondpanelen overtreffen ook de projecteisen op het gebied van brandwerendheid, vocht- en maatvastheid, hygiëne en reinigbaarheid. Vanwege deze kwaliteiten worden Florence plafonds veelvuldig toegepast op uiteenlopende plaatsen. 

Plafondpanelen badkamer naadloos

De naadloze plafondpanelen van Florence zien er fantastisch uit in de badkamer. De elegante panelen geven de badkamer een high-end uitstraling zonder overheersend te worden.

De Florence panelen zorgen voor het plezier van een plafond in een badkamer waar alles zorgvuldig is weggewerkt.

Florence-badkamer-plafond

Plafondbekleding zijn plafondpanelen die naadloos op het plafond zitten. Zo vallen deze panelen niet op en zal de kamer waarin deze panelen verwerkt zijn er een stuk ruimer uitzien. Deze panelen hebben een esthetische aantrekkingskracht en zijn eenvoudig te plaatsen.

Bovendien bieden ze bij gebruik als plafondpanelen ook bescherming tegen vocht, stof, insecten zodat de ruimte fris en schoon blijft. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het installeren van plafondpanelen, afhankelijk van uw behoeften. 

Naadloze plafondpanelen in de tuin

Naadloze plafondpanelen kunnen een ongelooflijk mooie sfeer creëren in de tuin. Zo zorgt een naadloos plafondpaneel ervoor dat het plafond van bijvoorbeeld uw tuinhuis ongelooflijk strak afgewerkt is. Om dit effect te bereiken, hoeft u maar een paar plafondsystemen van Florence te installeren. Wilt u een nog indrukwekkender en adembenemender resultaat, dan kunt u de Florence plafondsystemen combineren met bijvoorbeeld Keralit gevelbekleding op het tuinhuis. 

Florence plafond badkamer

De installatie van naadloze plafondpanelen

De montage en installatie van naadloze plafondpanelen is iets dat zeer eenvoudig is. Daarom kunnen de meeste zelfstandigen deze taak gemakkelijk uitvoeren. Indien u zelf een beetje handig bent, moet de installatie ook een gemakkelijke klus zijn.

Veelgestelde vragen

Hebben naadloze plafondpanelen van Florence akoestische eigenschappen?

Naadloze plafondpanelen van Florence hebben geen akoestische eigenschappen. Zo dienen de panelen van Florence voornamelijk met als doel een glad en egaal plafond te creëren.

Waarom kiezen voor naadloze plafondpanelen?

Plafondpanelen zijn er in alle verschillende maten en soorten. Een voorbeeld hiervan zijn naadloze plafondpanelen. Mensen kiezen meestal voor naadloze plafondpanelen om ervoor te zorgen dat het plafond er glad en strak uitziet zonder dat ze de naden zien lopen. Met naadloze plafondpanelen kan elke kamer ongelooflijk strak worden afgewerkt.

In welke ruimtes kunnen naadloze plafondpanelen geplaatst worden?

Naadloze plafondpanelen kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van omgevingen. Naadloze plafondpanelen van Florence zijn ideaal voor het verbergen van leidingen en draden, terwijl ze ook de installatie van spots mogelijk maken. Bovendien zijn de panelen perfect voor vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens. De vochtbestendige toplaag en het hoogwaardige materiaal kunststof zijn ongevoelig voor vocht en schimmels, en blijven daardoor kleurecht. Plafondpanelen worden omwille van hun vele voordelen dan ook in vele soorten ruimten toegepast.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo