Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Systeemplafond

Een systeemplafond bestaat uit een raster van metalen of kunststof profielen waarin plafond platen of panelen worden geplaatst. Hiermee wordt er een verlaagd plafond gecreëerd. De ruimte onder de platen kan mooi gebruikt worden om kabels van bijvoorbeeld licht spotjes en leidingen te verbergen. Dit type plafond wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt.

Voordelen van een systeemplafond

Een van de grootste voordelen van systeemplafonds is het gemak dat ze bieden. Door de panelen gemakkelijk te kunnen vervangen, kunnen plafonds snel en eenvoudig worden aangepast, bijvoorbeeld bij het plaatsen van nieuwe verlichting, het leggen van kabels of het aanbrengen van ventilatieopeningen.

Ook biedt een systeemplafond akoestische voordelen. Het materiaal en de constructie van de panelen zorgen voor geluidsabsorptie, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert en geluidsoverlast wordt verminderd. Systeemplafonds zijn om die reden zeer geschikt voor kantoren, scholen en andere openbare gebouwen met veel mensen.

Het reinigen van systeemplafonds is dok zeer gemakkelijk en ze zijn onderhoudsarm. Het oppervlak van de panelen is glad, waardoor vuil en stof gemakkelijk kunnen worden verwijderd met een stofdoek of stofzuiger. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals in ziekenhuizen en laboratoria.

Dankzij de verschillende materialen, kleuren en ontwerpen kan een systeemplafond een mooie bijdrage bieden aan de uitstraling van iedere ruimte. Er zijn opties voor zowel een moderne als een traditionele uitstraling.

systeemplafond

Verschillende onderdelen

Om een systeemplafond te installeren heb je verschillende onderdelen nodig. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop. Denk hierbij aan de plafondplaten. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten, namelijk binnen plafonds en buiten plafonds. Deze worden weer onderverdeeld in verschillende kleuren zodat er voor ieder een geschikt plafondsysteem verkrijgbaar is.

Met de verschillende profielen maak je een regelwerk waar deze platen op gemonteerd worden. Deze zijn onmisbaar voor een mooie afwerking. Ook is er een speciaal ventilatierooster beschikbaar.

Duurzaam

Systeemplafonds bieden ook duurzaamheidsvoordelen. Veel systeemplafonds, waaronder die in ons assortiment, worden gemaakt van gerecyclede materialen en zijn zelf ook volledig recyclebaar. Ook kan het zorgen voor energie-efficiëntie in huis doordat de warmteoverdracht tussen plafond en de ruimte erboven wordt geoptimaliseerd.

Systeemplafond kopen

Een systeemplafond biedt dus vele voordelen. Ben je overtuigd en wil je zelf een systeemplafond installeren in je huis of gebouw gebouw, koop al je benodigdheden dan gemakkelijk in de webshop. Zo weet je zeker dan je jarenlang kunt genieten van een mooi afgewerkt plafondsysteem. Doordat we een officiële dealer zijn houden we de prijzen zo laag mogelijk en kunnen we een snelle levertijd aanbieden.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Officiële Heering dealer

Voordelen KunststofPanelen.nl

✓ Gegarandeerd lage prijzen
✓ Razendsnelle levertijden
✓ Zowel particulier als zakelijk
✓ Gratis verzending vanaf € 700,-
✓ Officiële dealer

Over ons

Ons verhaal
Neem contact op
Veelgestelde vragen

KunststofPanelen.nl is een handelsnaam van Bouwmarkt Nederland BV (KVK 90568974)


Keizersgracht 391a
1016EJ Amsterdam
verkoop@kunststofpanelen.nl

Interessante pagina’s

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo recycle ideal logo